Rejseforsikring og rejsevaccinationer

 

Rejsesygeforsikring –

i EU det blå kort  :56175_eu-sygesikringsbevis414x259

Find svar på spørgsmål om det blå kort her : Har du pakket det blå

udenfor EU skal du tegne speciel rejsesygeforsikring.

 

Rejsevaccination

Vi tilrettelægger sammen med dig, hvilke vacciner du skal have afhængig af din rejsedestination, rejseform og varighed af dit ophold.

Du kan eventuelt selv undersøge hvilke vaccinationer du har brug for på
Serum Instituttets side om rejser

Forhåndstilsagn

Udgifter til behandling af en kronisk sygdom eller sygdom, som er opstået før afrejsen, dækkes kun, hvis det på afrejsetidspunktet ikke med rimelighed kunne forventes, at der ville blive behov for behandling i udlandet. Denne vurdering foretages af rejsesygesikringen. Det er derfor ikke dit eget eller din læges skøn, der er afgørende.

Hvis du er kronisk eller alvorlig syg, bør du derfor i god tid inden afrejsen undersøge, om lægeregninger, sygehusophold m.v. dækkes, hvis du får behov for behandling under rejsen.

Lav et tjek på hjemmesiden for medicinsk forhåndsvurdering.

SOS International

SOS International assisterer nordiske rejsende overalt i verden på vegne af forsikringsselskaber. Det sker via en døgnåben alarmcentral, hvor erfarne assistancekoordinatorer yder hjælp 24 timer i døgnet – 365 dage om året. SOS International kan i nogle tilfælde give et bindende forhåndstilsagn om dækning, hvilket betyder, at du også er dækket af rejsesygesikringen for den specifikke sygdom, som forhåndstilsagnet vedrører.

SOS International

 

Bonusinfo – cafétips mm. læs mere hos hipsterkaffe.dk

iskaffe-2